Хороскоп за 23 октомври, сряда – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни
Сряда е спокойна за вас. На работното място са възможни леки недоразумения, които бързо ще отминат. Ако се налага да вземете някакво решение днес, обмислете го добре. В личен план всичко е наред. Ще прекарате забавна и приятна вечер навън с приятели.

Скорпион
Сряда е натоварваща за вас. На работното си място сте леко разсеяни, но бързо ще се съсредоточите. Мислите много за минали случки и решения, които ви натъжават и объркват. Опитайте да не мислите за тях, а да се концентрирате в настоящето. Вечерта се очертава спокойна.

Стрелец
Денят е прекрасен за вас. На работното си място сте енергични и креативни. Ще получите внимание от някой важен човек. В личен план всичко е наред. Ще пренесете доброто си настроение у дома. Това ще помогне на близките ви. Очаква ви приятна вечер с тях.

Козирог
Днес имате нужда от разнообразие. Помислете кое нещо в живота си искате да промените и как да го направите. На работното място обстановката е спокойна. Ще водите интересни разговори с колега. В личен план близък ще поиска съвет от вас. Добре помислете, преди да му го дадете.

Водолей
Сряда е стресираща за вас. На работното място сте разсеяни. Благодарение на колега се фокусирате над задачите си. Това ще подобри настроението ви. Ще получите неочакван доход, което допълнително ще ви зарадва. В личен план ще прекарате приятна вечер с половинката си.

Риби
Днес е спокоен ден за вас. На работното място сте бързи и вършите задълженията си с удоволствие. Предстои ви среща с приятел, на когото ще помогнете. С него ще водите интересни разговори и ще планувате бъдещо пътуване. Предстои ви весела вечер със семейството.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар