Хороскоп за 23 октомври, сряда – от Овен до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Овен
Сряда е прекрасен ден за вас. На работното място обстановката е спокойна. В личен план ще прекарате време с близките си. Ще водите интересни разговори и ще получите тяхната подкрепа. Ако имате дилема или важно решение за взимане, посъветвайте се с тях. Очаква ви хубава и спокойна вечр с приятели.

Телец
Днес с лекота ще решавате проблемите. Разсеяни сте на работното място, но това няма да се отрази на действията ви. В личен план е добре да обърнете внимание на близък, който не сте виждали от много време. Очаква ви приятна изненада. Ще прекарате романтична вечер с половинката си.

Близнаци
Денят е натоварващ за вас. На работното място ще изпитвате затруднения, което ще ви изнерви. Не взимайте прибързани решения. В личен план ви предстои неприятен разговор. Не го отлагайте повече. Вечерта ще прекарате релаксиращо време със семейството си и ще забравите стресиращия си ден.

Рак
Сряда е спокойна за вас. На работното място сте уверени и бързи. В личен план сте решили да помослоте за бъдещи планове. Очертайте добре целите си и тяхното изпълнение в детайл. Ако имате нужда, не се притеснявайте да поискате съвет. Очаква ви спокойна вечер с роднини.

Лъв
Денят ще е приятен за вас. На работното място са възможни леки конфликти относно някои проект или план. Не се ядосвайте за дремни неща – погледнете ги от добрата им страна. В личен план ви очаква изненада. Обърнете внимание на половинката си – ще прекарате релаксираща и приятна вечер с нея.

Дева
Сряда няма да е река за вас. На работното място се чувствате несигурни и незадоволени. Намерете начин да оправите настроението си. Това рефлектира както върху качеството на работата ви, така и в отношенията ви с близки и приятели. Най-добре е вечерта да сте сами.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар