Слави Трифонов разкри подробности за телевизията си (Вижте какво каза шоуменът)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов обяви кога стартира телевизията му

Слави Трифонов разкри подробности около новата си телевизия. Тя стартира на 4-ти ноември от 19 часа вечерта. Това обяви тв водещият в специално интервю, което беше публикувано в страницата му в социалната мрежа Фейсбук.

Лицето на интервюиращия Трифонов не беше показано от камерата, но от гласа и репликите на шоумена стана ясно, че вероятно въпросите му подава един от неговите сценаристи – Тошко Йорданов. 7/8 TV започва с петчасова програма от 19 часа до полунощ в делнични дни, като Трифонов залага на предаванията, пише dariknews.bg.

„Предлагаме ентъртеймънт и свободно мнение, предлагаме нашата гледна точка. Сега ще имаме 5 часа да се изразяваме абсолютно свободно според законите и морала“, заяви той. Слави разкри, че ще води предаване, което ще се казва „Вечерното шоу на Слави Трифонов“. Подробностите за програмата на телевизията обаче Трифонов запази в тайна.

Припомняме, че преди няколко дни стана ясно, че Слави е купил телевизия „Стара Загора“. Информация за сделката има в Търговкия регистър, а седалището на фирмата вече е в София. Представител на дружеството е Евгени Маргаритов Димитров-Маестрото. Той влиза и в Съвета на директорите заедно с Диана Младенова и Ася Тодорова.

Преди няколко дни Слави пусна и няколко секундно промо на своята телевизия. „Силата не е във властта. Силата не е в популизма. Силата не е в парите. Силата не е в един човек. Силата не е в една партия. 7/8 TV – силата е истината“, се казва в него.

Интервюто на Слави във Фейсбук събра хиляди гледания и положителни коментари от феновете му. Почитателите на шоумена вярват в него и се надяват, че той ще направи хубава телевизия, с интересна програма. Още преди началото на новата телевизия на Трифонов валят суперлативи като „7/8 TV – различната телевизия“.

Телевизията на Слави Трифонов стартира на 4-ти ноември сн. Фейсбук

Телевизията на Слави Трифонов стартира на 4-ти ноември сн. Фейсбук

Феновете пожелават на своя любимец да води телевизията си поне 100 пъти по 19 години. Те също така споделят, че биха желали 7/8 TV да се излъчва и онлайн, ако е възможно, защото и хора, които живеят в чужбина, също биха желали да я гледат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар