Тризначките се върнаха у нас: Отслабнали от ужаса в английския арест!

Тризначките се върнаха у нас: Отслабнали от ужаса в английския арест!
3 (60%) 2 votes

Тризначките се върнаха в родния си Благоевград, отслабнали след ареста!

Скандалните риалити георини Вяра, Надежда и Любов, по-известни като Тризначките, се завърнаха у нас отслабнали. Поне това констатираха очевидци, които са ги видели на живо.

тризначките

Тризначките Вяра, Надежда и Любов преживяха какво ли не в Англия, двете от тях вече са си у нас

След скандалния арест в Лондон преди две седмици на Надежда, тя и Вяра се качиха на самолета и се прибраха в България. А сестра им Любов остана при новороденото си бебе Виктория и при мъжа си.

Двете сестри се разходиха по центъра на родния Благоевград като предизвикаха доста шушукания. Тъй като е известно, че не са обичани от съгражданите си.

На всички обаче има направи впечатление, че девойките са видимо отслабнали, а според запознати това се дължи на стреса покрай ареста им на 5 октомври, пише сайтът Struma.bg.

Припомняме ви, че Надежда беше арестувана в Кингстън заради нападение над полицай. Новината съобщи самата тя с пост в социалните мрежи.

След множество перипетии у нас, в това число и съдебни дела, Тризначките отидоха да търсят щастието си на Острова. Дали отново ще се върнат там обаче. Или ще предпочетат да си търсят късмета в родината, това остава да видим тепърва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Тризначките се върнаха у нас: Отслабнали от ужаса в английския арест!”

  1. Жоро Гъсока

    окт. 22. 2019

    Трите тъпи патки пак влязоха в новините (hi-hi)!!!!!!

Добавете коментар