Симона Загорова втрещи всички в заведение! (виж тук)

Симона Загорова събра очите на посетителите в бара
0

Симона Загорова води битка с килограмите!

Симона Загорова продължава да води тежка битка с килограмите. Щерката на Глория се показа по облекло, което би възмутило мнозина. А майките биха закрили очите на децата си.

Симона Загорова
Симона Загорова събра очите на посетителите в бара

Младата девойка, която избра да пее поп музика и да не следва фолккариерата на майка си, изненадващо се появи на участие в чалга кръчма в Студентски град в столицата. И още с влизането си прикова вниманието към себе си.

Огромната гръд на Симона беше нежно прибрана в черен сутиен, който ясно се виждаше под прозрачната й блуза. Ясна видимост имаше и към големия й естествен бюст, така че се създаде класическа чалга обстановка за радост на посетителите, които вдигаха наздравици.

За зла беда на изпълнителката се виждаше и че тя продължава да води битка с килограмите. Симона е по-тежка от майка си и й е все по-трудно да го прикрива. Нито диетите, нито спортуването помагат на талантливата певица да отслабне драстично.

„Няма лошо да е пълничка, даже така си е много секси, но дразни, че в социалните мрежи прекалено много си обработва снимките и изглежда като фиданка.

Започва да се държи като Андреа, а на нас, фолкфеновете, това не ни харесва, защото по този начин певиците ни подвеждат“, коментират почитатели в един от най-популярните чалга форуми в интернет.

„Нормално е да приличам на майка ми. Визуално и като глас. Но понякога искам да не ме сравняват толкова с нея. Да, пеем, но в различни стилове. Още от малка и мама, и татко ме научиха да не се съобразявам с всичко, което се говори по мой адрес“, заявява Симона.

От доста време насам девойката си няма приятел, след като сложи край на дълга връзка. Симона избягва да говори за личния си живот. Но от профилите й в социалните мрежи е видно, че си няма любим мъж.

Нейните родители от дълги години са разведени и в момента са в „никакви отношения“, както казва Симона, предават от България днес.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.