Принц Уилям подкрепи брат си след емоционалното интервю (+Реакцията на Кейт)

Гласувайте за статията

Принц Уилям застана зад брат си след скандалното интервю

Интервюто, което принц Хари и Меган дадоха за ITV предизвика доста смесени реакции в обществото. И докато някои решиха, че това окончателно ще раздели двамата братя, от двореца разкриха една по-различна ситуация.

Оказа се, че принц Уилям изцяло е подкрепил брат си за интервюто. Нещо повече — самият той го насърчил за него. По този начин двамата се надявали да спрат спекулациите за вражди в семейството, както и интригите, в които редовно ги забърквали.

Придворните обаче са категорични, че Уилям е подкрепил Хари. И дори е изразил загриженост относно състоянието, в което се намира. Той е силно притеснен, че брат му е до такава степен разстроен от натиска върху него и Меган. И смята, че шестседмичната почивка, която двамата са решили да си дадат, ще му помогне да се справи със ситуацията.

„Кейт и Уилям са искрено загрижени за Хари. След филма те се притесниха, че той се чувства така разстроен. Двамата напълно го подкрепят след преживяното и са категорични, че е добра идея той и Меган да се оттеглят от обществото за шест седмици. И силно се надяват, че това ще помогне и на двамата да преодолеят тази ситуация“, казват източници от двореца.

Уилям бил силно притеснен, че Хари е толкова разстроен от медийните публикации, както и от връзката, която прави заради смъртта на Даяна. По-малкият брат на бъдещия крал неведнъж е споделял, че е имал психологически проблеми след смъртта на майка си. Очевидно стресът и медийните атаки от последната година са повлияли сериозно на психиката му и той е изтощен до краен предел.

Принц Уилям подкрепи брат си след интервюто сн. Уикимедия

Принц Уилям подкрепи брат си след интервюто сн. Уикимедия

За всички около двамата принцове обаче, ситуацията е по-различна. Според тях просто промените са дошли в повече за Хари. „Пред Уилям винаги е имало предначертан път с ясна посока – да бъде крал. А бъдещето на Хари винаги е било неясно. Той се отказа от активна военна служба и реши да помага на хората чрез фондацията си. Но толкова много промени за толкова кратко време се отразяват на всеки човек. И не му е лесно“, коментират близки до двамата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар