Деси Радева с перфектен стил в Япония (Първата дама на България впечатли на интронизацията на японския император)

Гласувайте за статията

Деси Радева показа класа и стил в Япония

Първата дама на България Деси Радева достойно представи страната ни в Япония. Съпругата на президента Румен Радев го придружи на интронизацията на новия император Нарухито в Япония.

Освен, че първата двойка на България за пореден път демонстрира сплотеност и пълно единство, впечатление направи и изборът на първата дама за събитието.

Както е известно, модните дизайнери, които се опитват да обличат  първата дама съобразно церемониалния протокол за различни събития, понякога  имат някои трудности при подбора на гардероба й, заради високия й ръст и внушителна осанка.  Този път обаче стилистите й са се погрижили тя наистина да изглежда перфектно. И да носи дреха, която й стои като излята.

Деси заложи на актуалния сив цвят, а роклята с разкроена пола и дискретно деколте, не само подмладяваше първата ни дама, но й придаваше и много царствен вид. Елегантната й прическа и изискани аксесоари пък я караха достойно да съперничи на холандската кралица Максима и датската принцеса Мери.

Кралски особи от цял свят се събраха на церемонията по интронизация на новия японски император. Срещата приличаше до голяма степен на среща на върха на ООН — почти всички световни лидери се събраха на едно място.

Императорският дворец в Токио несъмнено бе едно от най-охраняваните места в света днес, тъй като тук бяха още шейхът на Катар и кралят на Саудитска Арабия, премиерът на Хонконг, президентите на Бразилия, Франция и Италия, както и други световни лидери.

Почти всички световни кралски семейства бяха изпратили свои представители на церемонията. А първите дами не пропуснаха да се отличат с изискания си стил и блясък.

Деси Радева впечатли със стил сн. You Tube

Деси Радева впечатли със стил сн. You Tube

И докато Деси Радева почерпи от личния си опит на подобни събития и заложи на официален тоалет за интронизацията, някои лидери предпочетоха да се появят с носиите на страната си. Такъв избор направи кралят на Бутан – Джигме, който пристигна със съпругата си в традиционните носии на страната, както и президентите на Пакистан и Афганистан – Ариф Алви и Ашраф Гани. Президентът на Индия също избра да носи традиционен костюм, както и султанът на Малайзия. Новата японска императрица Масако, обаче облече за коронацията традиционно кимоно.

 

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар