Виктория Бекъм лъсна с ботуши като крака на жираф (Вижте странната й модна хрумка)

Гласувайте за статията

Дизайнерката рекламира собственото си безумно творение, което струва 1190 паунада

Виктория Бекъм, която е провъзгласена за икона на стила понякога си позволява да носи безумни неща. В началото на седмицата тя демонстрира новите си ботуши, които не сваля от краката си.

Ботушките  с хищнически принт и с отворен пръст госпожа Бекъм комбинира с бял кариран костюм, червена блуза и блестяща ярко жълта чанта. Комбинацията изглежда доста странна откъм цветове и материи. Но високите ботуши, които правят краката й да проличат на жирафски са най-безумния детайл от образа й.

Снимки: GC Images

Малко преди това Вики носеше същите тези жирафски копита с ярко червена рокля с миди дължина. В такъв ансамбъл те изглеждаха предизвикателно, но доста по-подходящо. Е, малко непрактично, но се виждаше перфектния й маникюр.

Най-вероятно ще видим Виктория Бекъм с тези ботуши още много пъти. В крайна сметка тя е дизайнера на странните обувки и сега сама рекламира творението си. Но какво да се прави, от няколко години модната марка Victoria не се справя много добре. Дизайнерският й бизнес търпи огромни загуби, предват от wday.ru.

Да кажем още, че модерните ботуши с отворени пръсти и животински принт се продават за 1190 паунда. Но едва ли модерните дами ще ги харесат, за да стане творението на госпожа Бекъм хит и да й донесе много приходи, съмняват се потребителите в мрежата.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар