Хороскоп за 22 октомври – вторник, от Везни до Риби

Хороскоп за 22 октомври – вторник, от Везни до Риби
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Днес сте много разсеяни. На работното място се чувствате объркани и неуверени. Ще успеете да завършите малка част от задачите си. В личен план имате нужда от уединение. Трябва да решите немалко проблеми, но се фокусирайте върху най-важните от тях. Вечерта релаксирайте сами.

Скорпион
Вторник е спокоен за вас. В службата няма да срещнете съществени проблеми. Ще прекарате приятно време с колеги, от които ще научите вълнуваща новина. В личен план притесненията ви ще изчезнат. Очаква ви прекрасна и релаксираща вечер със семейството.

Стрелец
Денят е лек за вас. На работното място ще получите интересна информация. Въпреки усилията ви ще влезете в неприятен спор с колеги. В личен план ще преосмислите целите и желанията си и начините за тяхното постигане. Вечерта ще прекарате приятно време с половинката си.

Козирог
Днес няма да сте в добро настроение. На работното място ще сте натоварени и ще се чувствате притиснати. Ще имате много проблеми за решаване. Не позволявайте на настроението ви да влияе на отношенията ви с други хора. Вечерта, прекарана със семейството, ще ви разведри.

Водолей
Във вторник сте пълни с енергия. Ще вършите задачите си с лекота и качествено. Ще подобрите настроението на колега. Очаква ви приятна новина, която ще доведе до решаването на здравословен проблем. Вечерта ще прекарате приятно време навън с приятели.

Риби
Вторник е натоварващ за вас. На работното място сте разтревожени, защото сроковете за приключване на проект ви притискат. Съберете мислите си и се концертрирайте върху задачите си. Ще имате и малко неприятности от лично естество. Отделете време да релаксирате и да помислите върху проблемите си.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар