Хороскоп за 22 октомври, вторник – от Овен до Дева

Хороскоп за 22 октомври, вторник – от Овен до Дева
5 (100%) 2 votes
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Вторник е лек за вес. На работното място ще се появат интересни дискусии, в които участвате активно. Чувствате се спокойни и уверени. Ще присъствате на събитие, на което ще се запознаете с много хора. Оттам ще си тръгнете заредени с нови идеи за профисеиналното си развитие.

Телец
Днес сте доста стресирани. На работното място ще има голяма авария, която ще ви попречи да изпълните задачите си в срок. Опитайте се да останете спокойни и помолете колега за помощ. В личен план са възможни конфликти, които Бързо ще отминат. Очаква ви спокойна вечер, прекарана в домашен уют.

Близнаци
Денят ви не е натоварен. На работното място вършите задълженията си с лекота. В личен план ви очакват семейни неприятности. Те ще доведат до интересни разговори, които ще отговорят на много ваши въпроси. Предстои ви пътуване. Очаква ви вечер с приятели.

Рак
Вторник е приятен за вас. На работното място ви очаква нов колега, който в скоро време ще се превърне в приятел. Време е да планувате дълго отлагано пътуване. Ще се насладите на нова придобивка. Ще прекарате приятна вечер с роднините си.

Лъв
Денят е натоварващ, но продуктивен за вас. На работното място сте затрупани със задачи и не сте сигурни, че времето ще ви е достатъчно да ги приключите. Имате много задължения. Някои от тях ще ви затруднят, но когато ги завършите, ще сте доволни. Вечерта ви се очертава спокойна.

Дева
Днес е успешен ден за вас. На работното място сте бързи и уверени. Ще получите неочакван доход, който ще реши доста от финансовите ви проблеми. Приятел ще ви потърси за съвет. Опитайте се да му помогнете. Вечерта ще се забавлявате с колеги.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар