Антония Петрова мечтае за момиченце

Антония Петрова мечтае за момиченце
5 (100%) 1 vote

Антония Петрова стана майка едва преди 9 месеца

Антония Петрова, която даде живот на сина си Благовест преди девет месеца, вече сериозно се замисля за още една рожба, узна Хот арена.

Блондинката, която е бивша миска и настояща г-жа Батинкова, мечтае да се сдобие с дъщеричка. Антония се надява, че ще успее да роди момиченце, което ще превърне в свое малко копие.

„Надявам се до две години отново да забременея, но този път да родя момиче”, споделя щастливата майка.

Откакто в живота на Антония се появи Благовест, тя е заприличала на онези амбициозни майки, които са готови на всичко децата им да са първи във всяко отношение.

Тя насърчава сина си да направи първите си крачки, въпреки че е едва на 9 месеца. Нищо чудно той да започне да чете още в детската ясла.

„Синът ми е най-усмихнатото, будно, активно, любознателно и комуникативно дете!”, споделя с гордост Антония Петрова, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Преди дни бившата миска си навлече гнева на потребители на мрежата. С постоянно си изтъкване, тя подразни останалите майки. Гневни дами скочиха на блондинката, заявявайки че и техните деца се развиват нормално. Антония Петрова им отвърна с хаплив тон, че нямат право да я коментират, защото тя е съвършена. Тя дори си позволи да определи тези, които я коментират като дебели жени с изтощени коси.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар