Гала направи изненадващо признание (Вижте какво прави всеки ден)

Гала направи изненадващо признание (Вижте какво прави всеки ден)
5 (100%) 1 vote

Гала изненада всички с признанието, което направи в ефир

Разкритието, което Гала направи в ефир, се оказа повече от изненадващо за зрителите. Публична тайна е, че блондинката няма финансови затруднения. Но въпреки това тя редовно пробва късмета си в „Националната лотария”. Самата тя не крие това.

В последното издание на шоуто „Маскираният певец”, в което водещата на предаването„На кафе” се изявява като коментатор, тя разкри с ръка на сърцето, че е хазартна личност.

„И аз търкам билети” заяви Гала и изненада с признанието си зрителите на Нова телевизия. Нейният любим Стефан също бил запален по този вид игри. Стефан не пропускал възможността да се снабди с билет от бензиностанциите, в които зарежда, а Гала обикновено купува билети от кварталния супермаркет.

Въпреки, че са заклети играчи, двамата не могат да се похвалят със завидни печалби. Досега са печелили единствено дребни суми в размер на 20-30 лева, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“. Но въпреки това Гала и Стефан не губят надежда и не се отказват от увлечението си.

Ако се вярва на слуховете, миналата година двойката се сдобил със собствено жилище. Тъй като Гала има апартамент в столицата, влюбените решили да инвестират във ваканционен имот. Двамата се сдобиха с апартамент в зимен курорт.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар