Вижте как е изглеждала Дарина Павлова на младини (Снимки)

Вижте как е изглеждала Дарина Павлова на младини (Снимки)
5 (100%) 2 votes

 Дарина Павлова е на 54 година, но намира място в списъка на най-богатите българки

54-годишната Дарина Павлова намира място в класацията за най-богатите българки, пише БЛИЦ.бг, позовавайки се на socbg.com. Детството и младостта на милионерската вдовица минават под знака на бедността.

Родената в Казанлък Дарина, разбира, че е осиновена, малко след като проговаря. Нейните осиновители – Калчо и Донка са били работници в оръжейната фабрика „Арсенал“. Милионерката така и не изявява желание да потърси биологичните си родители. Едва на 16 години остава полусирак, защото майка й си отива от скоротечна болест.

Тогава Дарина мечтаела да стане балерина, но баща й така и не успял да задели нужните средства да я запише в школата. В градската оръжейница Павлова работи едва няколко месеца. Това се случва след завършването на средното образование.

Междувременно тя участва в самодейни театрални състави. Интересното е, че винаги е получавала роли на леки жени или манекенки. Само след няколко месеца Дарина е заделила достатъчно средства и се мести в столицата, тъй като вече е приета във ВИТИЗ.

В родния си град тя се завръща, единствено за да изпрати баща си от света на живите. В последните дни от живота му за него се грижат три помощнички, наети от вдовицата на Илия Павлов.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар