Милен Цветков стана клошар (Вижте как рови по кофите)

Гласувайте за статията

Журналистът снима риалити по софийските улици

Милен Цветков шашна столичани в чисто ново амплоа. Любопитни съседи на журналиста се изумили когато го видели да рови в кофите за боклук пред кооперацията, в която  живее.

Милен бил засечен как отваря капака на контейнера пред входа и се напъхал вътре, за да провери съдържанието му. Случайни минувачи, които станали свидетели на случката си помислили, че тв звездата толкова много е закъсал, че чак е станал клошар.

Впоследствие обаче забелязали оператор с камера и се досетили, че атрактивния водещ снима нов проект.

Снимки: Ретро

Оказва се, че Милен Цветков щял да води новото улично риалите „Реалността хлапе”. Което е част от предизборната кампания на архитект Борислав Игнатов, който е кандидат за кмет на „Да, България”.

Темата на първия епизод е проблемите със сметосъбирането в София. А за да е напълно достоверно показано сам журналистът се заел да покаже в какво състояние е контейнера, в който той си изхвърля боклука.

Цветков пусна клип в социалната мрежа как рови в боклуците, а неговите почитатели го подеха, че им липсва и нямат търпение да се върне на екран.

Оказва се обаче, че и след приключване на изборите любимия им водещ пак ще е безработен. Въпреки слуховете, че бил поканен от Слави Трифонов в новия му проект самия журналист обяви, че няма такива намерения. Но заяви, че смята да си остане в журналистиката поне за сега, предават от „Ретро“.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар