Принц Хари призна какви са отношенията с брат му Уилям (Вижте какво сподели)

Гласувайте за статията

Принц Хари проговори за отношенията с брат си Уилям

Принц Хари призна какви са отношенията с брат му принц Уилям. В медиите често двамата братя са разделяни и много често се говори, че между тях има противоречия. В специално интервю Хари реши да разкрие разбира ли се с брат си или не.

Херцогът на Съсекс сподели, че той и брат му вървят „по различни пътища“. Той каза още, че те имат „добри и лоши дни“ в отношенията си, съобщава БГНЕС. Слухове за разрив между Хари и Уилям има постоянно. През последните месеци обаче те се засилиха. В интервю за британската телевизия ITV съпругът на Меган Маркъл призна, че „някои неща се случват неизбежно“, предвид голяната роля на двамата и натиска на семейството.

По време на неотдавнашното си турне в Южна Африка със съпругата си Меган Маркъл той каза: „Ние сме братя. Винаги ще бъдем братя. В момента със сигурност вървим по различни пътища, но аз винаги ще бъда до него, както и той до мен. Не се виждаме толкова, колкото сме свикнали, защото сме заети, но го обичам много“.

Меган, за която също постоянно се носят слухове, че се е скарала със супругата на Уилям Кейт Мидълтън, определи изминалата година като „трудна“. Тя сподели, че приятелите й са я предупреждавали да не се омъжва за принц Хари, защото британските таблоиди ще разрушат живота й.

Първоначално херцогинята на Съсекс се чудела за какво говорят, докато не се сблъскала с британската преса. Чак тогава тя разбрала, че борбата няма да е никак лесна.

Принц Хари разкри какви са отношенията с брат му принц Уилям сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Принц Хари разкри какви са отношенията с брат му принц Уилям сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

На въпрос дали може да се справи с натиска, които медиите й оказват, тя казва: „Честно казано, от дълго време казвам на Хари, че не е достатъчно просто да живуркаш, това не е смисълът на живота. Трябва да живееш истински“, предават от nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар