Предупредили Меган Маркъл да не се омъжва за Хари (Вижте какво разкри херцогинята)

Предупредили Меган Маркъл да не се омъжва за Хари (Вижте какво разкри херцогинята)
4 (80%) 1 vote

Меган Маркъл се бори с натиска, който й оказват медиите

Предупредили Меган Маркъл да не се омъжва за принц Хари. В документалния филм „Хари и Меган: африканско пътешествие“, който беше излъчен по британския канал ITV в неделя, херцогът и херцогинята на Съсекс споделят не само за преживяванията си по време на 10-дневната си визита, но и за живота си като част от кралското семейство.

След като откъс от филма, разпространен преди броени дни, просълзи цял свят, телевизионната му премиера донесе още признания от Меган Маркъл. Освен по теми като гордостта да бъде цветнокожа жена и любовта на двойката към Африка, херцогинята бе запитана от журналиста Том Брадби как се справя с напрежението от британските медии.

Меган Маркъл отговаря, че е била предупреждавана от приятелите си да не се омъжва за принц Хари именно заради вниманието от таблоидите.

„Трудно е. Не мисля, че някой би могъл да разбере това, но честно казано, нямах представа – което вероятно звучи трудно за разбиране тук – но когато се запознах с настоящия си съпруг, приятелите ми бяха много щастливи, защото и аз бях. Приятелите ми от Великобритания обаче казаха: „Сигурни сме, че той е страхотен, но не бива да го правиш, защото британските таблоиди ще разрушат живота ти“, споделя херцогинята, пише „The Guardian“.

„Понеже в Америка не се случват такива неща, бях наивна и се питах: „За какво говорите? В това няма логика. Нямам нужда от таблоиди!“ Затова – да, беше сложно“, казва още Меган.

Натиск

Маркъл се опитва да превъзмогне натиска, който медиите постоянно оказват върху нея. „От дълго време казвам, че не е достатъчно да оцеляваш, нали? Не в това е смисълът от живота. Трябва да процъфтяваш. Трябва да се чувстваш щастлив и мисля, че наистина се опитах да овладея британския манталитет на стоицизъм. Наистина полагах усилия, но мисля, че случващото се отвътре е наистина травмиращо. Никога не съм смятала, че ще бъде лесно, но си мислех, че ще е честно – и тук е моментът, в който е трудно да се примириш. Не знам – просто посрещам всеки ден такъв, какъвто дойде“, споделя Меган.

Тя определя ситуацията с британските медии като „несправедлива“. „Когато хората казват неща, които не са верни, но въпреки това си позволяват да ги твърдят, не познавам човек на света, който ще сметне, че това е нормално – а това е нещо различно от обичайното изпитателно внимание“.

Предупредили Меган Маркъл да не се омъжва за Хари сн. Инстаграм/ sussexroyal

Предупредили Меган Маркъл да не се омъжва за Хари сн. Инстаграм/ sussexroyal

Изглежда обаче, че Меган Маркъл остава позитивно настроена. „Хубавото нещо е, че имам своето бебе и съпруга си, а те са най-прекрасните“, казва херцогинята, предават от edna.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар