Антонио Бандерас се обясни в любов на бившата си жена Мелани Грифит!

Антонио Бандерас се обясни в любов на бившата си жена Мелани Грифит!
5 (100%) 1 vote

Антонио Бандерас се обясни в любов на Мелани Грифит!

Испанската суперзвезда Антонио Бандерас проговори за отношенията си с колежката си и бивша съпруга Мелани Грифит. Двамата бяха семейство в продължение на 20 години, докато не поеха по различни пътища през 2015-та година.

Антонио Бандерас

Антонио Бандерас се обясни в любов на Мелани Грифит

Актьорът призна, че ще обича втората си съпруга докато е жив. „Мелани не ми беше само съпруга, тя беше най-добрата ми приятелка. Обичам я и ще я обичам до смъртта си. Тя е моето семейство“, сподели в последното си интервю 52-годишната звезда.

Бандерас и Мелани, която му е кака с 10 години, възпитават дъщеря – Стела. Според него момчието е наследило неговата креативност.

„Стела е талантлива писателка. Влюби се в книгите от малка и се увлича от работата зад камера и общественото внимание“, признава актьорът. Който заедно с Мелани се грижеше и за двете й деца от предишни връзки – дъщеря й Дакота Джонсън и сина й Александър Бауър.

„Винаги съм бил до тях, защото обичам майка им и за мен те са най-важната част от нея. Много бързо те самите го разбраха и ме нарекоха Папонио, което е комбинация от папа (татко) и Антонио“, разказа още Бандерас. Който и до днес взема участие в семейните им тържества.

Източник: Монитор

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар