Тризначките били осиновени?!

Тризначките Вяра, Надежда и Любов, които сами се смятат за местна забележителност защитена от ЮНЕСКО, обявиха, че са осиновени. Трите сестри, които преди време обясняваха, каква героиня е майка им да ги роди и отгледа сега запяха друга песен: [caption id="attachment_607537" align="aligncenter" width="300"]тризначките Тризначките заявиха, че били осиновени[/caption]

„Аз и сестрите ми сме осиновени“, това сензационно разкри едната от тризначките – Надежда. Бившите брадърки от няколко години живеят в Англия и са загърбили всичко в България.

Въпреки това, те така и не успяват да се интегрират в британското общество. Стоят без работа, без мъже и дори все още не са научили английски. Едната от тях (Любов) направи останалите две лели след като роди дете, но така и не стана ясно кой е бащата. Липсата на снимки с осеменителят ясно показва, че и той е избягал от тях. Надежда й сестрите й отдавна знаят, че са осиновени, но жената, която ги отглежда и до днес не им е казала коя е родната им майка. Вяра, Надежда и Любов научили, че истинската им майка е чужденка, която живее на Острова, когато ги ражда. Именно поради тази причина заминават за Англия. Освен да работят те търсят и майка си. „Потърсих консула да ми каже, но и той мълчи, Държавата също“, жалва се Надежда, която в Англия се подвизава с името Хоуп (другите съответно са Фейт и Лав). Някоя от трите е категорична, че никога не се е чувствала българка. Според нея тя и сестрите й не е трябвало да попадат у нас, цитира столичен всекидневник ПИК. „България ми е причинила много лоши неща. Със сигурност не съм българка. Никога не съм навредила на никого, Защо съм попаднала тук, не знам, Опитвам се да разбера, но всички крият от години“, казва още Надежда. Възникват обаче някои основателни въпроси около теориите на трите блондинки. Първо, ако са родени във Великобритания, то на тях автоматично им се полагат Британски паспорти, каквито уви те нямат. Отделно по официална версия пък когато ги родила майка им, която досега те смятаха за истинска, е получила апартамент за многодетното си домочадие. Дали пък не се бъркат, защото както се знае майката на Вяра, Надежда и Любов се казва София... Трите влъхви от Благоевград отдавна живеят на тънката граница между фантазиите и реалността, но сега явно са прекрачили и с двата крака отвъд действителността и се носят на крилете на собствените си измишльотини. Припомнете си, че само преди седмица те се оплакаха от полицейски тормоз, на който са подложени в Англия, пише lifeonline.bg.