Игнатова и Рачков изнервят с капризите си всички в шоубизнеса!

Нарочно или без да иска Мария Илиева се пошегува с тема болезнена за водещия на „Маскираният певец“ Димитър Рачков, който преживява драматична раздяла с дългогодишната си любима Мария Игнатова. [caption id="attachment_607533" align="aligncenter" width="300"]Рачков Рачков се изчерви след думите на Мария Илиева[/caption] Липсата на такт се прояви като коментар от представителката на разследващия панел, от които се очаква да разгадаят лицата скрити зад маските. В един от предходните концерти тя предположи, че Принцесата е бившата на водещия – Мария Игнатова.

„Аз си мисля, Раче, че Принцесата е Мария Игнатова“ с широка усмивка на лицето подметна Илиева, с което предизвика неловко затихване в залата.

Димитър Рачков от своя страна парира провокацията, обръщайки се към Принцесата с думите „Миче, ти ли си, бе?“.

Още в началото на първия сезон на шоуто се появиха съмнения, че продуцента Маги Халваджиян може да е включил Игнатова в шоуто, без знанието на Митко. Мисълта за възможност двамата да се засекат изумявала всички запознати с обтегнатите отношения между Димитър Рачков и Мария Игнатова. От раздялата им измина повече от година, но драмите между тях нямат край. Откакто не са тандем на сцената и в живота, двамата избягват да се засичат на едно и също място. Не уважавали дори на фирмените партита, ако имали информация, че другият ще присъства. Доказателство за силно обтегнатите им отношения бе и 25-ия рожден ден на Нова телевизия. Медията, в която се въртят предаванията и сериалите на „Глобал филмс” отбеляза четвърт век с купон в Националния исторически музей в Бояна. Изненадващо водеща на тържеството бе Мария, но неин екранен партньор бе Васил Василев-Зуека. Сред стотиците гости, които уважиха рождения ден, Рачков не бе забелязан. Първоначално идеята била водещи на празненството да са Мария и Рачков, което предвещавало огромен медиен интерес. И двамата обаче посрещнали идеята на нож и категорично отказали да застанат един до друг. Шефовете на Нова предпочели да оставят Мария като водеща пред изтъркания от халтури и предавания комик и да я съберат в тандем със Зуека, пише lifeonline.bg.