Мария Илиева бръкна с пръст в раната на Димитър Рачков!

Рачков се изчерви след думите на Мария Илиева
0

Игнатова и Рачков изнервят с капризите си всички в шоубизнеса!

Нарочно или без да иска Мария Илиева се пошегува с тема болезнена за водещия на „Маскираният певец“ Димитър Рачков, който преживява драматична раздяла с дългогодишната си любима Мария Игнатова.

Рачков
Рачков се изчерви след думите на Мария Илиева

Липсата на такт се прояви като коментар от представителката на разследващия панел, от които се очаква да разгадаят лицата скрити зад маските. В един от предходните концерти тя предположи, че Принцесата е бившата на водещия – Мария Игнатова.

„Аз си мисля, Раче, че Принцесата е Мария Игнатова“ с широка усмивка на лицето подметна Илиева, с което предизвика неловко затихване в залата.

Димитър Рачков от своя страна парира провокацията, обръщайки се към Принцесата с думите „Миче, ти ли си, бе?“.

Още в началото на първия сезон на шоуто се появиха съмнения, че продуцента Маги Халваджиян може да е включил Игнатова в шоуто, без знанието на Митко.

Мисълта за възможност двамата да се засекат изумявала всички запознати с обтегнатите отношения между Димитър Рачков и Мария Игнатова.

От раздялата им измина повече от година, но драмите между тях нямат край. Откакто не са тандем на сцената и в живота, двамата избягват да се засичат на едно и също място. Не уважавали дори на фирмените партита, ако имали информация, че другият ще присъства.

Доказателство за силно обтегнатите им отношения бе и 25-ия рожден ден на Нова телевизия. Медията, в която се въртят предаванията и сериалите на „Глобал филмс” отбеляза четвърт век с купон в Националния исторически музей в Бояна.

Изненадващо водеща на тържеството бе Мария, но неин екранен партньор бе Васил Василев-Зуека. Сред стотиците гости, които уважиха рождения ден, Рачков не бе забелязан.

Първоначално идеята била водещи на празненството да са Мария и Рачков, което предвещавало огромен медиен интерес. И двамата обаче посрещнали идеята на нож и категорично отказали да застанат един до друг.

Шефовете на Нова предпочели да оставят Мария като водеща пред изтъркания от халтури и предавания комик и да я съберат в тандем със Зуека, пише lifeonline.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.