Ново 20: Натали Трифонова показа малкото си братче! (още разкрития)

Ново 20: Натали Трифонова показа малкото си братче! (още разкрития)
5 (100%) 2 votes

Натали Трифонова показа малкото си братче!

Красивата синоптичка Натали Трифонова хвърли бомба, като показа снимка с бебе. И обясни, че това е брат й Теодор. Да го държи й помагат силни мъжки ръце, става ясно още от фотото, така че очевидно момченцето е дете на баща й, пише сайтът hotnews.bg.

Натали Трифонова

Натали Трифонова показа малкия сладур, който й е полубратче

Той напуска семейството на синоптичката, докато тя е едва на 10 години и заминава за чужбина. Красавицата е отгледана от майка си Ванина, която е успешен зъболекар в известна софийска клиника.

Двете са като сестри, а родителката често пуска свои снимки в социалните мрежи, на които изглежда блестящо, така че няма как да е родила наскоро.

Тя сподели и почивката на дъщеря си в Гърция през лятото, а това нямаше как да се случи, ако трябваше да се грижи на новородено.

Явно Теодор е дете на таткото на синоптичката, за когото се знае малко. След развода бащата на Натали Трифонова започнал работа извън България и рядко виждал детето си.

„Неговото присъствие изобщо не ми е липсвало. Мама ми даде всичко, от което имах нужда, за да се чувствам обичана и обгрижвана”, твърди русата хубавица.

Днес обаче тя явно обича братчето си и иска да се сближи с него, както поверява кръвта им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар