Лошо: Асен Блатечки се върна към старите си навици! (още подробности)

Лошо: Асен Блатечки се върна към старите си навици! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки се върна към старите си навици!

Асен Блатечки направи втори опит да откаже цигарите и мина на електронни. Половинката на Диляна Попова ги използва както на официални събития, каквото беше премиерата на новия български филм „Завръщане”, така и в ежедневието си и може да бъде забелязан с тях дори по улиците.

Асен Блатечки

Асен Блатечки отново пропуши, иска да се втали

Папараците на сайта hotnews.bg го изловиха тази седмица да пафка в центъра на София. Часове след като се показа с електронните цигари и на червения килим на „Завръщане“ в компанията на сина си Борил.

Блатечки сам е признавал, че е злоупотребявал с тютюна и стигнал до 4 кутии на ден. Решил да ги откаже-но се появил друг проблем-напълнял драстично. Издържал цяла година без да запали, но за сметка на това се тъпчел с храна до пръсване.

Миналата година актьорът се върна отново към порока си, защото вярвал, че така ще върне предишната си форма, но уви – кантарът не мърдал и грам надолу. „Вече съм напред с 15 килограма, които направо ме видоизмениха, но ще се справя“, казва Асен.

Цигарите станали средство за разтоварване, но му докарали и здравословни проблеми – изморявал се бързо, задъхвал се и кашлял зловещо.

Затова сега отново спира папиросите, като ги заменя с електронни. Очевидно засега е доволен от тях, щом не ги изпуска от ръката си, но явно и те не спомагат за свалянето на килограмите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар