Мераклиите в ужас: Виж как Фънки плаши момчетата около щерка си Карла!

Мераклиите в ужас: Виж как Фънки плаши момчетата около щерка си Карла!
5 (100%) 1 vote

Фънки плаши ухажорите на дъщеря си Карла!

Якия промоутър Фънки има сериозни главоболия с дъщеря си. 16-годишната Карла расте красавица и вече събира погледите в мрежата с тяло на моделка. Красивото момиче има стотици почитатели, които се опитват да се домогнат до вниманието й.

Фънки

Щерката на Фънки се превърна в красавица

Баща й Димитър Ковачев обаче се старае да им вземе страха на всичките до един. И е категоричен, че е рано дъщеря му да си има гадже.

„Малка е още за сериозно гадже. Тя да си реши, не й се бъркам, ама мнооооого ще си изпати това момченце, ако не го харесам”, смее се лудия рокаджия. Той дори е решил да си купи пушка и така да пази Карла от момчетата.

Карла е бунтарка не само по отношение на снимките. Фънки отдавна е вдигнал ръце от дъщеря си, която не пропуска да си направи провокативни селфита и най-често се щрака, докато пуши наргиле с неизвестни субстанции, пише вестник „България днес“.

Тийнейджърката слуша още яко чалга и е доста дива. „Какво да я правя, че слуша чалга. Нейно право си е!”, казва още Димитър Ковачев.

Той се е разбрал със съпругата си Антония, той да се занимава със сина им Георги, ако възникнат проблеми, а тя да възпитава дъщеря им Карла. Засега наследникът на двойката, който е цели 5 години по-голям от кака си, не им създава никакви проблеми.

„Не е лесно с тийнейджъри, но слава Богу, добри са ми децата. Някак се оправяме с тях”, казва още щастливият Фънки. Той признава, че никога не е удрял и с пръст наследниците си. „Това не е възпитание, против боя съм”, категоричен е рокаджията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар