Иван Лечев бори вирусите с три мощни съставки! (виж тук)

Иван Лечев бори вирусите с три мощни съставки! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Иван Лечев се лекува от вируси с джинджифил и мед!

Коварен есенен вирус удари Иван Лечев. Легендарният китарист на „ФСБ” киха, кашля и подсмърча, а за да намали болката в гърлото си, увива врата си с шал дори когато термометрите сочат 24-25 градуса над нулата.

Иван Лечев

Иван Лечев си има своя ударна рецепта за борба с вирусите

Екипиран като за минусови температури онзи ден той се озова във фокуса и обективите на папараците на вестник Уикенд.

Грипозният 63-годишен рокаджия и композитор бе засечен от фотоекипа ни, докато пазаруваше в малка бакалия на ул. „Раковски”. От магазина той си купи лимони, мед и джинджифил – все продукти, които засилват имунитета и церят простуди и вирусни инфекции.

„Не съм добре, а не искам да заразя жена ми и детето. Трябва да взема спешни мерки срещу бацилите”, обясни той на разпозналата го продавачка, докато плащаше стоката.

Червенокосата дама му даде няколко съвета как да се лекува по-ефективно, а му разказа и кратък виц. Анекдотът оправи настроението на Лечев и той напусна търговския обект с усмивка на лице.

Следващата спирка на музиканта беше чейндж бюро. Там оценителят на талантите в „Гласът на България” обмени евро срещу левове, а после се отправи към малка сладкарничка. От заведението на самообслужване той си купи домашни бисквити.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар