Хороскоп за 21 октомври, понеделник – от Везни до Риби

Хороскоп за 21 октомври, понеделник – от Везни до Риби
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят планетите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Везни
Днес сте пълни с енергия. На работното място сте радостни и фокусирани над задълженията си. Ще водите приятелски спор с колега, който ще провокира нови идеи. В личен план ще имате конфликт с член от семейството ви. За баланс вечерта релаксирайте и отделете време само за себе си.

Скорпион
Понеделник е спокоен за вас. На работното си място сте бързи и уверени. Очаква ви запознанство, което ще доведе до промяна. В личен план сте се фокусирали върху финансови проблеми, но днес ще успеете да решите повечето от тях. Очаква ви приятна и спокойна семейна вечер.

Стрелец
Днес ще получите неочаквано внимание. На работното място ще се заемете с нов и вълнуващ проект. Имайте граници – не показвайте силната си емоция. В личен план някой ще ви поиска съвет. Проучете внимателно ситуацията, преди да му го дадете. Ще прекарате приятна и спокойна вечер.

Козирог
Започвате седмицата отпочинали и с добро настроение. На работното място задачите ви са леки и приятни. Ще опознаете повече някой колега. Очаква ви новина, която вероятно ще ви донесе радост. Денят е подходящ за игра на тото. Роднина ще потърси подкрепата ви. Ще прекарате вълнуваща вечер навън.

Водолей
В понеделник сте несигурни. Хубаво е днес да отделите време да пренаредите приоритетите си. Обмисляйте внимателно всеки детайл. На работното място обстановката е спокойна. В личен план ви предстои конфликт с приятел. Вечерта се отдайте на релакс.

Риби
Денят е лек за вас. На работното място сте фокусирани над задълженията си и ще се наслаждавате на успехи. Ще водите интересен разговор с колега, който може коренно да промени мнението ви за него. В личен план нямате сериозни притеснения. Ще прекарате спокойна вечер.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар