Хороскоп за 21 октомври, понеделник – от Овен до Дева

Хороскоп за 21 октомври, понеделник – от Овен до Дева
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Овен
Седмицата започва спокойно за вас. На работното място няма да имате притеснения – ще вършите задълженията си леко и качествено. В личен план човек, когото не познавате много добре, ще ви потърси за помощ. Помислете добре, преди да предприемете действия. Очаква ви романтична вечер.

Телец
Началото на седмицата е прекрасно за вас. Днес най-накрая ще получите нещо, което очаквате от много време. На работното място сте енергични и се наслаждавате на задачите си. В личен план близък ще ви поиска съвет. Разходка вечерта ще заздрави връзката ви.

Близнаци
Понеделник е лек. Нови възможности ще се появят пред вас, но само ако успеете да ги забележите. На работното място сте разсеяни и разхвърляни в мислите си, но все пак изпълнявате задачите си. Позете се от конфликтни ситуации. Очаква ви вълнуваща вечер навън с приятели.

Рак
Началото на седмицата няма да е леко за вас. На работното място ще сте натоварени. Ще дойде момент, в който трябва да сте дискретни към някого и да му кажете истината. Това вероятно ще доведе до конфликти. В личен план семейството и приятелите ще подобрят настроението ви. Ще прекарате спокойна вечер.

Лъв
Понеделник е стресиращ за вас. На работното място сте разсеяни, имате много задължения и се чудете откъде да започнете. Правете кратки почивки. Опитайте да фокусирате над важните задачи. Забавете темпото. Имате здравословни проблеми, на които трябва да обърнете внимание.

Дева
Денят няма да е лек. На работното място ви очаква приятна изненада. Днес ще ви се наложи да вземете важно решение, но не знаете подробности около ситуацията. Допитайте се за съвет. В личен план са възможни конфликти с роднини. Вечерта ще бъдете в компания на приятели.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар