Константин направи неочаквано признание за себе си

Константин направи неочаквано признание за себе си
5 (100%) 1 vote

Константин разкри черта от характера си, за която никой не подозира

Константин е коренно различен човек в ежедневието. Под светлините на прожекторите той обикновено е във вихъра на купона. Но в ежедневието той е такъв, какъвто само най-близките му го познават.

Изпълнителят многократно е признавал, че е много чувствителен човек. Той лесно показва емоциите си. Особено в моменти, когато е разтърсен от силни и истински чувства. Искрените човешки взаимоотношения са това, което винаги го карат да плаче, пише show.blitz.bg.

Обичаният фолк певец споделя, че сълзите му бликат, когато вижда красотата в човешките взаимоотношения.

„Много често се случва да се разплача на някой филм. Толкова е сиво ежедневието, толкова е мрачно всичко… Ако и аз започна да изкарам навън моите вътрешни проблеми и да натоварвам хората, има ли смисъл да го правя?!“, споделя философски Коцето в интервю, което даде за известна телевизия.

„Нека да се усмихваме, да мислим по-позитивно и да го правим по-често! Моята работа е точно това – да накарам хората да се почувстват малко по-щастливи. Да внеса лъч надежда и да им кажа нещо свежо и положително“. Константин споделя, че първата му асоциация за щастливи и истински отношения са съпругата му Надя и двете им деца, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар