Саня Борисова и Ники Илиев загърбиха миналото

Саня Борисова и Ники Илиев загърбиха миналото
5 (100%) 1 vote

Ники Илиев и Саня Борисова намериха сили да си простят и да продължат напред

Саня Борисова и Ники Илиев най-после превъзмогнаха болезнената си раздяла. Двамата имаха връзка, която продължи цели 10 години, но всичко приключи окончателно преди около 2 години.

„Беше ми наистина доста трудно, но с времето все повече оценявам случилото се. Трябвало е така да стане. Но вече се чувствам добре, щастлива съм и правя нещата, които обичам. Това е най-важно за мен в момента. Разчитам на подкрепата на много приятели. Дори с Ники сме приятели”, сподели Саня след напускането на „Фермата”.

След раздялата тя намери утеха в тренировките по тай-чи. Красавицата споделя, че китайското бойно изкуство я зарежда с енергия и поддържа тялото и духа й в кондиция. Освен това се е превърнало във вдъхновение за новия й фил,.

Тя издаде, че заедно със съмишлениците й са в етап на събиране на екип. за фентъзи филм, чиято цел е да бъде преди всичко със смислен сюжет.

В момента тя е част от трупата на театър „Възраждане” и е нетърпелива за новите роли, които я очакват.

Саня приема с философска нагласа случилото се и е убедена, че то е правилното за нея. Ники също си е взел поука и счита, че трябва да бъде повече мъж и по-малко дете, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар