Йорданка Фандъкова разобличи Мая Манолова

Йорданка Фандъкова разобличи Мая Манолова
5 (100%) 1 vote

Йорданка Фандъкова отвърна на удара на Мая Манолова

Йорданка Фандъкова разобличи Мая Манолова. Настоящият столичен кмет изрази разочарованието си от факта, че лъжата измести разговорите за важните проекти.

В ефира на „Събуди се“ по Нова ТВ Фандъкова заяви, че нейната кампания е насочена изцяло към проектите на града и решенията на проблемите.

Тя добави, че не обича общите приказки. Но от самото начало на кампанията се тиражира лъжата, че са обявили обществени поръчки, които трябва да приключат преди изборите.

Йораданка Фандъкова заяви, че това е само един от ударите под кръста. Тя уточни, че обществените поръчки ще приключат към края на годината и в началото на следващата година.

Кандидатът за кмет уточни, че новият градоначалник ще има пълното право да приеме или да откаже резултатите от проектите.

Фандъкова уточни, че това са важни процедури за закупуване на електробуси, тролейбуси и трамваи. Тя припомни, че с много усилия е наложила промени в цяла оперативна програма с единствената цел подобряване качеството на въздуха.

Настоящата кметица е притеснена от начина, по който се води тази кампания.

„Визирам г-жа Мая Манолова, която и във вашето студио твърди за нарушения в процедурите. Колко сигнала е подала тя в прокуратурата за това“. Фандъкова припомни, че опонентката й е извадила единствено проверка, назначена от самата нея, пише БЛИЦ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар