Станимир Гъмов съсипан от любовна мъка

Станимир Гъмов съсипан от любовна мъка
5 (100%) 1 vote

Любовна мъка съсипва Станимир Гъмов

Станимир Гъмов е съсипан от любовна мъка. Дея Андронова, която остава в сърцето му неговата голяма, го съсипа с този ход. И до днес актьорът тайно въздиша по красавицата. Но тя вдигна сватба за чудо и приказ с любимия си.

Макар, че връзката на Гъмов и Дея приключи отдавна, те твърдят, че са останали приятели. Влюбеният актьор продължава да харесва абсолютно всяка една снимка на бившата си изгора. Той не е дал лайк единствено на снимките от сватбата й. И това ясно показва, че Гъмов е наранен и страда от решението на бившата си да мине под венчило.

Красивата Дея е единствената жена, за която влюбеният актьор си е позволявал да говори в публичното пространство. В нея той се влюбва от първия миг и дори бе татуирал и името й. Не е ясно дали татуировката все още съществува или е заличена.

След раздялата им, името на Станимир Гъмов бе свързвано с много жени, сред които са Ирина Ялъмова и писателката Яна Борисова. Но с нито една от тях двете той не е разкри, че има връзка, пише „Хотнюз“.

От 11 години Гъмов е разделен с майката на сина – Ани. Той не крие, че се чувства виновен за раздялата им обвинява себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар