Новият на Есмер Омерова шокира Благой Георгиев

Новият на Есмер Омерова шокира Благой Георгиев
5 (100%) 1 vote

Новият на Есмер Омерова взе решение, с което шокира Благой Георгиев

Благой Георгиев е в шок от решението на Макс – новия на Есмер Омерова. Годеникът на рускинята реши да осинови Елай. Шампионката по танго дори вече го представя като баща на малкия.

Наследникът на Благо вече е приел годеника на майка си за свой баща и се обръща с него с „тати“. Все още не е ясно дали бившият футболист е дал зелена светлина на Есмер и новия й любим. Първоначално Благо изпаднал в шок, след като научил за намерението на Макс, пише Марица.бг.

Само преди дни Джизъса стана баща за четвърти път. На бял свят се появи третия му син Благой. Бившият футболист вече има син и дъщеря от Христина Витанова и още един син от Есмер Омерова.

Преди часове той сподели снимка в мрежата, на която разхожда малкия Благо в компанията на двете си най-големи деца. Фотосът предизвика бурни реакции в мрежата. Потребители побързаха да го нападнат с въпроса къде е другото му дете. Гневна дама скочи на Благо с думите, че не е добър родител и е поверил сина си на друг мъж.

Не липсваха и коментари в негова защита. Част от последователите му са на мнение, че това е прекалено лична тема и никой няма право да го обвинява.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар