Добрина Чешмеджиева разтърсена от любовна драма

Гласувайте за статията

Добрина Чешмеджиева преживяла разтърсваща раздяла

Добрина Чешмеджиева скъса с дългогодишния си приятел. Само няколко месеца след като заможният италианец й падна на колене с предложение за брак, чаровната водеща сложи край на връзката си с него.

От няколко години за пръв път това лято тя не пътува до любимата си Италия. Добрина Чешмеджиева прекара лятната си ваканция у нас. Водещата на „Референдум“ изкара почти цяло лято във Варна, където по цял ден се препичаше на плажа, а вечер обикаляше нощните барове с дружките си.

46-годишната водеща не крие, че има консервативни възгледи и вярва в брака. Тя си представя сватбата си в градина с много цветя. Не е ясно защо не е приела предложението за брак на италианеца. Вероятно тя е отказала да се премести при него и това е станало причина за раздялата им.

Добрина Чешмеджиева е категорична, че няма да напусне работа. Тя не желае да последва примера на сестра си, която преди години напусна родината и задоми в Рим.

Приятелките на водещата са в шок от решението й да скъса с италианеца. Те недоумяват как на тази възраст дружката им, която мечтае да се задоми, има смелостта да отхвърля предложения за брак.

Според мълвата италианецът бил лудо влюбен в нея и приел трудно решението й да се разделят, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар