Емо Чолаков колега с мъжа на Цецка Цачева (Вижте с каква заплата се уреди)

Емо Чолаков колега с мъжа на Цецка Цачева (Вижте с каква заплата се уреди)
1 (20%) 1 vote

Синоптикът се подписва за 10 бона заплата на летището

Емо Чолаков, който заряза телевизията, за да работи на летището се е уредил с двойно по-голяма заплата, от тази, за която се предполагаше. Заплащането му в държавното предприятие е 10 хиляди лева за позицията, която заема.

За да започне там атрактивния синоптик трябвало да отговаря само на изискванията да има завършено висше образование и да владее английски език. Служителите в „Ръководството на въздушното движение” се ползват и с други облаги освен месечното си възнаграждение.

Снимка: Ретро

Те получават вучери за храна също и пари за транспорт. Емо обаче не ползвал сумите за гориво защото ходел до летището с метрото.

В държавното предприятие полагат труд и други известни лица. Там работи съпруга на експредседателя на Народното събрание и бивш правосъден министър Цецка Цачева. Румен Данговски е архитект по образование, но отдавна не работи по специалността си.

Преди години когато Цачева бе шефка на Парламента той заемаше длъжността инспектор на”Инвеститорски контрол” където заплатите са доста солидни. Но впоследствие бил издигнат до ръководител на отдел.

Емо Чолаков за сега не се целел в шефско място. Защото преди време избяга точно от такава позиция в бТВ. Заради грозните интриги в медията, които бяха сътворени от ексколежките му Станислава Цалова и Христина Балинска той не издържа и си потърси нова работа, предават от „Ретро“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Емо Чолаков колега с мъжа на Цецка Цачева (Вижте с каква заплата се уреди)”

  1. Нека да е жив и здрав, да работи, да се грижи за семейството си и да харчи парите си -само за прекрасни неща!Той заслужава много и много !

Добавете коментар