Емо Чолаков с космическа заплата

Емо Чолаков с космическа заплата
5 (100%) 1 vote

Емо Чолаков получава космическа заплата

Емо Чолаков получава двойно по-висока заплата от обещаното. Водещият на прогнозата за времето напусна бТВ, за да стане метеоролог в държавното предприятие „Ръководство на въздушното движение“ Според информацията от обява за работа на тази позиция заплатата възлиза на 5000 лева. Но заплата на Чолаков е в размер на 10 000 лв, узна Ретро.бг.

Изискванията за започне на работа на тази позиция са висше образование и отлично владеене на английски език.

Служителите като Емо Чолаков се радват на допълнителни придобивки. Те получават ваучери за храна, отделно горивото им за път до работното място се покрива от работодателя. Колоритният синоптик не се възползвал от последната екстра. Ежедневно той пътува с метрото, за да стигне до работното си място.

Емо изключително бързо се социализирал в екипа. Новите му колеги го приели с отворени сърца. Той бързо се превърнал в техен фаворит. Те не могат да повярват, че Чолаков не се е променил, въпреки славата.

Негови колеги са и други известни лица. Сред тях е съпругът на бившия министър на правосъдието Цецка Цачева – архитект Румен Данговски. Той отдавна не работи по специалността си. От няколко години  е част от екипа на РВД, пише Ретро.бг.

Когато съпругата му беше председател на Народното събрание, той бе назначен на работа като инспектор в „Инвеститорски контрол“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар