Хороскоп за 20 октомври, неделя – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
Възможно е да се скарате с някого, но впоследствие да стигнете до извода, че всичко е било за добро. Ще си спестите някои проблеми, ако не делите събитията и хората на добри и лоши, а просто приемате случващото се със спокойствие и търпение.

Скорпион
Ако сега решите нещо, после може да се окаже, че сте действали под въздействието на страха, който изобщо не е добър съветник. По-добре изчакайте, докато възвърнете душевното си равновесие и започнете да чувате по-ясно вътрешния си глас. Само така няма да сбъркате.

Стрелец
Може да излязат наяве несъгласия и противоречия, на които ще трябва да обърнете внимание. Ако сте проявявали прекалено търпение към някого, нищо чудно сега то да се изчерпи и да реагирате твърде остро. Сдържайте гнева си и бройте до 10, преди да говорите.

Козирог
През следващите дни ще бъдете по-решителни и по-предприемчиви. Ще знаете какво искате и съответно ще бъде по-лесно да го постигнете. Някои от вас може и да изпитат колебания или несъгласия с околните, но те едва ли ще попречат на устрема ви. Ако работите сами, има голяма вероятност всичко да върви гладко.

Водолей
Хубавото е, че погледът ви ще бъде отправен изцяло към бъдещето, а и нагласата ви ще е позитивна – това ще ви помага да се освобождавате от старото в името на новото. Дните от понеделник до сряда ще са ви особено благоприятни. Интуицията ще ви съдейства в начинанията.

Риби
Оценявайте по-високо себе си и способностите си – така и другите ще ги ценят и няма да се възползват от вас. Приложете комуникативните си способности, ако искате да се справите с някои предизвикателства. Вечерта прекарайте вкъщи и се насладете на домашния уют.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар