Хороскоп за 20 октомври, неделя – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Възможно е партньорът ви да си има грижи, които да се отразят и на вас. За да не си създавате излишно напрежение, преценявайте внимателно кои битки са ваши и дали има смисъл да се намесвате. Проявете своята способност да запазите спокойствие в критични ситуации и бройте до 10, преди да действате.

Телец
Възможно е да реагирате по-остро, ако някой се опита да определя какво да правите, да ви ограничава по някакъв начин или да ви налага схващанията си за живота. Тази реакция обаче ще ви помогне да добиете повече увереност в себе си и да преследвате с повече хъс целите си.

Близнаци
Някои от вас ще успеят да довършат неща, които са започнали преди много време – като работни проекти, преследване на лични цели и изясняване на взаимоотношения, но също и душевни трансформации. Може да се наложи да се откажете от нещо за ваше добро.

Рак
Вероятно ще откажете някакъв ангажимент, но това не бива да ви притеснява. Щом знаете в името на какво го правите и в крайна сметка си осигурявате спокойствие, значи сте на прав път. Не се колебайте да изгорите мостовете зад себе си, ако така ще правите това, което обичате.

Лъв
Сега бъдете внимателни с кого си взаимодействате – не е изключено да получите подкрепа, но е възможно да се подведете и да станете жертва на користни намерения. Не всеки, който ви се усмихва и е любезен с вас, ще ви бъде приятел.

Дева
Периодът е подходящ на направите нужните проучвания, да говорите с близки и познати, да откриете необходимата ви информация, за да бъдете по-добре подготвени, когато дойде моментът за старт. Скоро ви очакват някои положителни промени, само имайте търпение.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар