Джена изненада феновете си с нова визия (ФОТО)

Джена изненада феновете си с нова визия (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Джена реши да заложи на коренно различна визия

Джена изненада не само феновете, но и най-близките си с нова визия. Пайнерката драстично скъси косата си. Това стана ясно след като тя публикува фотос, на който позира с дължина на косата, малко над раменете, видя Хот арена.

С решението да скъси косата си, Джена изненада близки и приятели. В продължение на години тя старателно полагаше грижи за дългата си до кръста коса. Дълги години тя си позволяваше компромис единствено с цвета.

През топлите месеци изпълнителката залагаше на пепелно русо, но единствено във долната част на косата. Днес от различните нюанси в косата на Джена няма и следва, пише Хот арена, позовавайки се на „Телеграф“. Тя заложи на равна коса в тъмен цвят.

Напоследък Джена не блести със запомнящи се творчески проекти. Вероятно това е причината да се реши на промяна във визията. След песента, която издаде през лятото, певицата си навлече гнева на почитателите си.

Парчето се казва „Горкото момиче“. Джена се похвали, че сама е написала текста. Но бързо съжали, че е решила да сподели това. Феновете й не скриха разочарованието си и заявиха, че дори третокласник би се справил по-добре от нея с писането на текстове за песни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар