Разкриха най-голямата тайна от дневника на Мерилин Монро

Разкриха най-голямата тайна от дневника на Мерилин Монро
5 (100%) 1 vote

Мерилин Монро остава най-популярният символ на женската красота

Легендарната Мерилин Монро, която бе иконата на миналия век, продължава да е еталон за красота. На 5 август 1962 година тя взима драматичното решение да сложи край на живота си. И до днес много от тайните й остават неразгадани.

Но най-голямата тайна на легендарната блондинка вече е разкрита. Милиони жени по света желаят да узнаят как Мерилин Монро се е поддържала. Мистерията най-после е разгадана.

От дневника й става ясно, че тя никога не е била почитателка на диетите. Закуската й включвала единствено чаша прясно мляко, към което са прибавени две разбити сурови яйца.

Рибата, зеленчуците и бялото месо напълно са отсъствали от менюто й. След снимки тя винаги хапвала черен дроб или овнешка пържола, задължително пържени. За гарнитура тя прибавяла настъргани моркови.

Менюто й изобилствало от мазнини и протеини. Въглехидрати е приела единствено под формата на питателни сосове, с които гарнирала консумираното тлъсто месо.

Мерилин Монро е избягвала тренировки. Тренирала единствено частите, които считала за важни – ръцете и горната част на тялото. Според нея, леденият душ е най-доброто средство за стягане и тонизиране на кожата.

По онова време целулитът се приемал за нещо нормално и Мерилин Монро никога не се е притеснявала от начина, по който изглеждат бедрата й. Тя в никакъв случай не излагала кожата си на слънце и благодарение на това успяла да запази свежестта й, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар