Щерката на Гала се похвали с пръстен (ФОТО)

Щерката на Гала се похвали с пръстен (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Щерката на Гала се похвали с пръстен в социалните мрежи

Щерката на Гала се похвали с пръстен, публикувайкки снимка в социалната мрежа. Бижуто е подарък от приятеля й Константин. Брюнетката побърза да направи важно уточнение преди да завалят предположенията, че Коцето й е предложил брак и двамата вече са сгодени.

Наследницата на тв водещата написа: „Когато имате годишнина и се засечете, докато си купувате подаръци“.

От думите й стана ясно, че повод за този подарък е годишнина. Очевидно двамата просто празнуват и все още нямат намерение да слушат Менделсон заедно.

Майката на Мари и тази на Константин отдавна са дали съгласието си връзката им да премине на следващ етап. Двете майки са съгласни и много биха се радвали отношенията на влюбените да се задълбочат и да стигнат чак до олтара. Гала от години е дружка с Джуджи, пише БЛИЦ.

Майката на Мари се радва, че именно Константин е момчето до нея. Но въпреки това известната блондинка е на мнение, че влюбените не трябва да бързат със сериозното обвързване, тъй като все още са много млади.

Мари не крие, че Коцето е голямата й любов. Заради него тя се отказва от мечтата си да следва в чужбина и остана в България.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар