Джулиана Гани и Илиян Найденов пазят пола на бебето в тайна от суеверие

Джулиана Гани и годеникът й Илиян Найденов ще станат родители само след два месеца. Днес бъдещите родители разкриха повече подробности около щастливото събитие. "Колкото ни е хубаво, толкова ни е и притеснено, защото и на двамата ни е за първи път, за това дали ще бъдем  подходящия пример, дали ще можем да се справим с него, да израсне като добър, социален човек... За мен това е важно", сподели Джулиана в "Събуди се".

Притеснения

За разлика от нея Илиян няма никакви притеснения. Той няма търпение да гушне първото си дете. "Аз нямам притеснения, само че съм малко нетърпелив. Искам вече детето да е сред нас", казва бъдещият татко. "Цял ден си бърборим само двамата... да има и някой друг да се включи в партито", шегува се той. "Партито започва, когато ние си легнем и детето започне да плаче", допълва още Илиян. Новината, че ще стават родители изненадва много Джулиана и нейният любим мъж. "Когато отидох на гинеколог той каза: "Нищо, седни все пак да те видим на видеозон". И като седнах той каза: "Абе, Джули, ти подиграваш ли се с мен? Ти си бременна. И аз, ей така, седя и въобще не мога да го осъзная. Докато на Илиян му прилоша. Донесоха му чаша студена вода", разказва Гани. "На мен ми дойде направо... сякаш ми забиха един шамар с метална ръкавица", призна Найденов. Джулиана съобщи, че с Илиян ще стават родители в шоуто "Маскираният певец". А Илиян споделя, че не е бил никак доволен от това, което неговата любима е направила. Той очаквал двамата заедно да разкрият новината, че ще стават родители. "Той ми беше малко обиден, тъй като не го включих в това обявяване, но нямаше как, тъй като той не знаеше за моето участие", разкрива бъдещата майка. "Щеше да изкърти вратата и крещеше отвън: "Как можа да кажеш и то без мен. Дори не си ме питала. Ти добре ли си?". Целият екип ни гледаше", шегува се Джули за реакцията на Илиян. Гани лесно скрива от близките си, че е бременна и дори собствената й майка не успява да я разкрие. Джули продължава да тренира и спазва специален режим на хранене, който не вреди на бебето. От суеверие бъдещите родители не издават пола на бъдещия си наследник.

Кариера

Когато разбира, че е бременна Джулиана започва да се притеснява, че това ще сложи край на нейната кариера на модел. "Суетата ме блокира още от първия момент", споделя бъдещата майка. "Цял ден хем се радвах, хем цял ден вървях и мълчах. Илиян казва: "Какво ти е?". И аз отвърнах: "Представяш ли си, вече ще имам реклами само за бременни", разкрива своите притеснения Гани. Тя не крие, че се е притеснявала много за фигурата си. "Притеснявах се, че работата ми едва ли не ще секне. Това бяха първите ми мисли. Депресията продължи пет дни", откровена е бъдещата майка.

Фотосесия

Джули споделя, че не държи да си направи традиционната фотосесия, на която се вижда коремчето й и да я покаже на всички, както правят повечето майки. За нея това е интимен момент, който предпочита да запази за себе си и за близките си. [caption id="attachment_607286" align="aligncenter" width="300"]Джулиана Гани притеснена как ще се справи както майка сн. nova.bg Джулиана Гани притеснена как ще се справи като майка сн. nova.bg[/caption] Тя разкрива още, че докато е бременна няма да си прави еротични снимки. Но не обещава, че спира с този тип снимки завинаги. "Всичко красиво трябва да се показва", казва Гани. А Илиян допълва, че детето им трябва да бъде широко скроено като тях.