Племенникът на Слави Трифонов избухна

Племенникът на Слави Трифонов избухна
5 (100%) 1 vote

Племенникът на Слави Трифонов избухна в социалната мрежа

Племенникът на Слави Трифонов не се сдържа и избухна в социалната мрежа. Гневният младеж не се сдържа и написа: „Колко пъти ме оженихте и разведохте?! Нямате никакво право да се месите и да проваляте личния ми живот.“ Така Теодор Трифонов коментира личния си живот, видя Хот арена.

Повод за гневната му изповед е последната новина, която гласи, че той ще вдига сватба, но вуйчо му не позволил венчавката.

„Измисляте си неща, които вредят на мен и моите близки. Пиша това с цел да защитя името си и да кажа, че всичко, което пишете, е една лъжа. И никой не може да ми каже с коя да бъда и с коя не“, гласи още гневният коментар на младежа.

Така той отрече усилено тиражираните слухове за сватба, както и твърдения, че Дългия се меси в личния му живот. Редица приятели на Тео са харесали гневните му слова. Някои от тях дори отбелязват, че вероятно е най-известният у нас, след като коментират живота му.

Теодор Трифонов сподели и снимка, чрез която заяви подкрепата си новата телевизия на своя знаменит вуйчо, пише Хот арена, позовавайки се на „България Днес“.

Както вече стана ясно, Трифонов е новият собственик на телевизия „Стара Загора“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар