Анджелина Джоли се състари

Анджелина Джоли се състари
5 (100%) 1 vote

Без грим и фотошоп Анджелина Джоли значително по-възрастна

Стресът покрай развода определено има негативно отражение върху визията на Анджелина Джоли.

Покрай премиерата на  новия си филм „Господaрката на злото 2“, холивудската красавица почти всеки ден се появява на светски събития, пише Блиц. Всяка нейна изява предизвиква единствено възхищението на публиката. Анджи винаги е ослепителна в луксозните тоалети, в които се появява. Тя демонстрира страхотна фигура, а усмивката й е просто пленяваща.

На пръв поглед всичко около нея изглежда нормално и всички остават с впечатлението, че тя най-накрая се е възстановила след здравословните проблеми, трудния развод и другите неудачи, които я сполетяха през последните месеци.

Но блестящата визия на холивудската красавица се оказа просто привидна. Оказа се, че очите на тези, които са близо до Джоли тя изобщо не изглежда толкова привлекателна. Фотографите успяха да направят няколко близки снимки на бившата съпруга на Брад Пит, на които без фотошоп обработка тя изглежда по коренно различен начин.

Дори след старателната работа на гримьор върху лицето на красавицата, тя изглежда много по-стара за възрастта си. Джоли е на 44 години и за звезда от нейния ранг, която има неограничени възможности и цял арсенал от опции за разкрасяване и подмладяване, трябва да изглежда много по-добре.

Позирайки до Мишел Пфайфър, Джоли изглежда като нейна връстничка. Пфайфър навърши 61 години през април, а разликата с й с Анджелина е цели 17 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар