Биляна Гавазова се промени до неузнаваемост

Биляна Гавазова се промени до неузнаваемост
5 (100%) 1 vote

Биляна Гавазова гради моделски имидж

Биляна Гавазова заприлича на истинска моделка. Водещата заложи на драстична промяна във визията си. С новия си външен вид тя събуди завистта на колежките си от бТВ. Само за няколко месеца 38-годишната телевизионерка се промени до неузнаваемост.

Първата стъпка, която предприе в пътя към промяната, е свързана с изсветляване на тъмната й коса. От няколко месеца Гавазова вече се подвизава като част от отбора на блондинките.

Заслугата за новата й прическа е на коафьорка в елитен столичен салон за красота, който е посещаван и от други ВИП персони.

Колежки на Биби коментират, че и тя се повлияла от новите хитови процедури в сферата на естетичната хирургия. Телевизионерката е увеличила плътността на устните си, използвайки нашумялата напоследък хиалуронова киселина. В рамките на година поставеният филър се разгражда. Резултатът е видим. От старите снимки на журналистката се вижда, че устните й не са били толкова сочни, колкото са в момента, пише Ретро.бг.

Биляна Гавазова се е заела и с идеята да стегне тялото си. Всеки ден след работа тя отделя поне час за тичане на пътеката в залата. Очевидно положителните коментари, които получава за визията си, не са достатъчни. Част от тях гласят, че при нея времето тече в обратна посока и с възрастта става все по-привлекателна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар