Марая Кери с уникален гаф: Не знае коя е Дженифър Анистън

Гласувайте за статията

Марая Кери направи уникален гаф

Марая Кери направи уникален гаф. Певицата се оказа, че изобщо не е в час със звездите в Холивуд, което се оказа голяма изненада.

По време на реч на конференция на списание „Варайъти“ направи гаф пред публиката.

Марая обърка Дженифър Анистън с колежката й Рийз Уидърспуун. Певицата сподели, че често забравя и затова редовно носи със себе си помощни картончета с написан текст. Точно като колежката си Рийз Уидърспуун. Която обаче дори не беше в залата, а преди Марая реч изнесе Дженифър Анистън.

„Всеки път, когато трябва да държа реч нося със себе си предварително написани картончета с текст. Устройствата, от които трябва да чета са твърде далеч в публиката и не виждам нищо. И когато преди малко изгледах речта на Рийз Уидърспуун, беше фантастично“, каза Марая.

Певицата обаче остави залата в гробно мълчание с изказването си, вместо да получи аплодисменти. Както се оказа, причината е незнанието й е, че не може да различи Дженифър Анистън и Рийз Уидърспуун една от друга.

На всички им стана ясно, че певицата бърка двете актриси. До този момент всички се смеели на шегите й, но гробната тишина, която настъпила оставила и нея без думи. Никой не разбрал, дали става дума за шега от страна на певицата или за грешка.

Засрамената Марая кратко заяви „Добре разбрахте какво мисля. Що се отнася до Анистън, тя не е правила коментари по повод гафа на Марая Кери.

Недоразумението не е първото на изпълнителката. Преди няколко години тя обърка две животни от зоопарк, докато планираше сватбата си с милиардера Джеймс Паркър. След това пък предизвика скандал, като пусна риалити, в което крещи и унижава асистентите си.

Марая Кери с уникален гаф колаж: Туитър

Марая Кери с уникален гаф колаж: Туитър

Сега певицата се издъни за пореден път, но този път на никой не му беше смешно. Вместо това мнозина се питат, до кога изпълнителката ще прави такива изцепки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар