Анахид Тачева живее като баровка в САЩ

Анахид Тачева живее като баровка в САЩ
5 (100%) 1 vote

Анахид Тачева живее като истинска баровка в САЩ

Анахид Тачева отпразнува 79-ия си рожден ден на 15 октомври. Легендарната говорителка от години живее в Америка заедно с най-малката си дъщеря, която е кръстена на нея, пише Ретро.бг.

Тачева планирала семейно празненство във вилата на милионерския си зет Аристотел, която се намира в Хемптън. Известно е, че летни резиденции там имат почти всички холивудски звезди.

На партито по повод рождения ден на Анахид Тачева са присъствали единствено нейните близки и внуците от САЩ, без роднините й от България. С тях Анахид последно се видя преди 1 година, когато беше на гости в родината. Вероятно идната година, когато бившата съпруга на Коста Цонев ще празнува юбилей, ще чества празника си и у нас.

Като пенсионерка тя разполага с много свободно време. Щастливата баба го запълва единствено с приятни занимания. Когато не е ангажирана с внучетата си, тя ходи на кино и излизала по ресторанти с приятелки. Независимо от ежедневния си график, тя всеки ден намирала време да ходи на гимнастика. Това е нейният начин да поддържа духа и тялото си в кондиция.

Всеизвестен факт е, че зетят на говорителката е мултимилионер, който  е от гръцки произход. В САЩ той върти процъфтяващ хазартен бизнес. В знак на благодарност за грижите, които Анахид Тачева полага за двамата му синове, той й подсигурил спокойни старини. Бившата говорителка живее като баровка – разполага със собствен мезонет в Ню Йорк и достатъчно джобни.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар