Проговори съпругът на Йорданка Фандъкова

Проговори съпругът на Йорданка Фандъкова
5 (100%) 1 vote

Йорданка Фандъкова и нейният съпруг Юри Фандъкова признаха в национален ефир, че скоро са отпразнували 40 години от началото на връзката си

Съпругът на Йорданка Фандъкова направи интересни разкрития. Любовта между двамата пламнала още в ученическите им години. Фандъкова е категорична, че няма точна рецепта за успешен брак.

„Обичаме се, подкрепяме се, а всеки си има своя работа и личен живот“, заяви кметицата. Съпругът й допълни, че е необходим късмет при избора на партньор.

Той разкри подробности и за себе си. Юри Фандъков работи като педиатър в столична болница и освен това има частна практика.

Фандъков допълни, че съпругата му е хубава жена и това привлича вниманието. Но с времето е открил и други качества в нея.

Двамата са родители на една дъщеря. Имат и двама внуци.

За себе си Юри Фандъков признава, че не е бил толкова добър родител и е имал доста пререкания с дъщеря ни. С внуците всичко е различно и той много ги глези.

Кметицата често обичала да казва на внуците си, че трябва да се радват, че Юри им е дядо, а не баща.

Двамата съпрузи са убедени, че разбирателството и взаимната подкрепа са в основата на щастливия брак. Кметицата сподели, че съпругът й е бил неотлъчно до нея, когато се е борила с онкологично заболяване, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар