Антон Хекимян във война със строителен предприемач

Антон Хекимян във война със строителен предприемач
5 (100%) 1 vote

Антон Хекимян е възмутен от случващото се

Антон Хекимян е възмутен от случващото се. Тв водещият избухна в мрежата и сподели снимки с гледка от терасата си. Гневът му е насочен към строителна фирма, която започва строежа на сграда буквално под носа на водещия и неговите съседи. Заради строежа са били изсечени дърветата, които пазят сянка на телевизионера.

„Нарязани дървета. Лесно е да се разчиства всичко, когато ще се строи сграда. Това е гледката от балкона ми тази вечер. Никой от съседите ми не е получил известие, че започва строеж. Редовно проверяваме и знаем, че разрешително не е издадено. Оспорваме бъдещия строеж, защото в терена има стари дървета, но май вече ги няма. Никой нищо не е видял на оживения булевард „Братя Бъкстон“. Сигурно ще има глобичка за сечта или залесяване на друго място. Толкова“, написа гневният журналист и добави няколко снимки с поразиите.

От две години той е новодомец в квартал „Бъкстон“. Преди това Антон Хекимян обитаваше скромна квартира, намираща се в столичния квартал „Иван Вазов“. Но благодарение на пестеливостта си той се сдоби със собствено жилище в стар, но спретнат блок, намиращ се във все още зелената част на квартала. Цените за квадрат в тази част не падат под 1000 евро, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар