Слава Севрюкова била руска графиня

Гласувайте за статията
Ясновидката Слава Севрюкова е сред големите феномени на България

Слава Севрюкова има тежък и труден живот, който продължава от 1902 до 1991 година – пише в. „Уикенд“. Жени се едва 16-годишна за руски белогвардеец на име Степан Севрюков. Мужикът много пие и много я ревнува. Нямат свои деца. Приятели я съветват да го напусне, но тя, благодарение на ясновидските си способности, разбира, че трябва да се разплати кармично с мъжа си и въпреки мъките, не го напуска.

Слава Севрюкова разказва как в предишния си живот е била богата дама от руското царско общество. И тогава е имала ясновидски способности, с които е парадирала и е била изключително надменна. Мъжът й е бил кочияш, влюбен до полуда в нея. Тя само му се подигравала, а той от мъка се пропил, но винаги й прощавал униженията.

Ясновидката разказва за себе си: „Живея в Санкт Петербург през 18-19-и век. Имам три деца, но не ги дарявам с нужната обич. За тях се грижат гувернантки. В онова въплъщение за пореден път нося божествена дарба – да прониквам в съдбите на хората, да предсказвам бъдещето. Свободно говоря френски. В оня живот не съм лишена от недостатъци, за които искрено се покайвам“.
На този свой предишен живот Слава Севрюкова отдава и липсата на собствени деца.

Слава Севрюкова като млада

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар