Ани Салич заби мистериозен баровец (Папарашки снимки)

Ани Салич заби мистериозен баровец (Папарашки снимки)
5 (100%) 1 vote

Ани Салич най-накрая превъзмогна травмата от развода с бащата на децата си Бранко Салич

Ани Салич отново се носи на крилете на любовта. Новинарката се радва на мъжко внимание. Фотографите на „Ретро“ хванаха телевизионерката в компанията на тайнствен господин, с когото прекара деня, преди да отиде на работа.

Срещата им се състоя в заведение, намиращо се в непосредствена близост до жилището на тв звездата.

Екранната половинка на Ники Дойнов влезе сама в заведението, а след това влезе и тайнственият господин. Близо час двамата прекараха в задушевен разговор на закътана маса.

Крайната спирка на срещаната им се оказа гаражът на Ани Салич. След като пристигнаха пред кооперацията, в която живее новинарката, тя отключи гаража и двамата с тайнствения господин се шмугнаха в него. Там прекараха около 30 минути. След това тайнственият господин отпраши с новото си БМВ  в неизвестна посока.

След раздялата, Ани отскочи до съседното заведение за бързо хранене. От там тя излезе с два дюнера в торбичка и веднага си поръча такси, което да я откара до работното й място.

Очевидно новинарката не желае да дава повод за клюки и интриги на колегите и предпочита да ползва таксиметрови услуги, вместо да се наслади на компанията на любимия си мъж на път към телевизията, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар