Скандал! Щерката на Ума Търман лъсна пияна и без дрехи (Потресаващо видео)

Гласувайте за статията

Дъщерята на Ума Търман накара мнозина да останат без думи

Дъщерята на Ума Търман предизвика невероятен скандал в публичното пространство. 21-годишната Мая, дъщеря на актрисата и бившия й съпруг Итън Хоук, се появи във вид, който накара мнозина да онемеят.

Иначе чаровното момиче накара мнозина да се червят заради провокацията й. Дъщерята на актрисата се появи по хавлия и размахваща бутилка. А признанията, които прави пред камерите, оставиха мнозина без думи.

„Добре дошли в живота на една филмова звезда“ — разказва Мая пред камерата залитайки и добавя:

„Ако някога сте се чудили какво е да бъдеш популярен, ето сега ще разберете. Гледайте. Всичко е много готино и яко. Всички искат да ви целуват и да ви вкарат в леглото. Хората ви дават сума ти безплатни неща: дрехи, храна, алкохол. Никога за нищо не се налага да плащам. Е да, малко съм пияна“, казва в края на лентата Мая, залитайки с бутилка в ръка.

Кадрите наистина са потресаващи, но в действителност не са част от личния живот на момичето. Дъщерята на Ума Търман се изявява като актриса, а видеото е откъс от новия й филм „Mainstream“, който в момента снима.

Мая е само на 21 години, но има намерение да разкрие изцяло истината за личния живот на звездите. Актрисата потресе с признания за шокиращия свят на знаменитостите, където всичко се купува. И наистина остави зрителите без думи.

Освен с актьорство и продуциране, Мая се занимава и с мода. А освен това се опитва да пробие и като певица. Със сигурност вече няма да остане незабелязана. Видеото предизвика тотален фурор и втрещи всички, които я познават. И дори онези, които никога не са имали досег с таланта й.

Дъщерята на Ума Търман шокира с видео признания сн.  Инстаграм/Уикипедия

Дъщерята на Ума Търман шокира с видео признания сн. Инстаграм/Уикипедия

Досега Мая живееше в сянката на известните си родители. Но е твърдо решена да се докаже сама. Няма да й е трудно след това видео.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар